Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

artroza zdravje  
OBRABA SKLEPOV - HRUSTANCA  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 

ARTROZA IN OBLIKE POMOČI

Artroza - lajšanje obolenja :
Na voljo imamo naravna in sintetična zdravila za lajšanje revmatskih obolenj in artroze, priporočljivo pa se je tudi izogibati nepotrebnim obremenitvam in gibom obolelih sklepov ter zmanjšati telesno težo. Raziskave kažejo, da določene snovi-prehranska dopolnila vzpodbujajo obnovo hrustanca in spodbujajo izločanje sklepne tekočine.

Ta prehranska dopolnila so :
GLUKOZAMIN
Pomaga v procesih izgradnje in ohranjanja strukturnih elementov hrustanca ter ima pomembno vlogo pri varovanju ustrezne gibljivosti in zdravja sklepov, kot tudi pri njihovi regeneraciji, zaradi česar posledično ob dalj časa trajajočem jemanju zmanjša in odpravi bolečine v kolkih in sklepih.
KONDROITIN
Deluje sinergično z glukozaminom, deluje kot sredstvo za “vlaženje” sklepov, s čimer prispeva k izboljšanju njihovih mehanskih lastnost (zmanjšuje trenje), elastičnost delovanja, ter posledično zmanjšuje vnetja in bolečine v kolkih in sklepih.
HIALURONSKA KISLINA
Sestavina, ki tudi ob sinergičnem učinku ostalih sestavin zmanjšuje bolečine v kolkih in sklepih saj deluje kot naravno sredstvo za vlaženje hrustanca v sklepih, ker zagotavlja viskoznost sklepne tekočine in predstavlja najvažnejši sestavni del vezivnega tkiva.
Metil-sulfonil-metan MSM za pomoč pri ohranjanju zdrave strukture hrustanca.

Vse te sestavine so prisotne v Joint Protex Forte formuli, ki je ravno zaradi sinergičnega delovanja vseh sestavin brez primere na tržišču prehranskih dopolnil kot naravna oblika pomoči pri artrozi.

Kot dopolnilna pomoč je fizioterapevtska pomoč, kjer vas strokovnjaki poučijo, kako si lahko sami pomagate z masažo z ledom, hlajenjem in pravilnim razgibavanjem.

 

Na trgu obstaja tudi elektro-magnetna terapija kot pomoč pri lajšanju bolečin pri artrozi z regeneracijskimi učinki.

__________________________________________________

Kontakt za pomoč in informacije:

E-mail:  info@zdravje.us 

 

 

 


 

ARTROZA KOLKOV

ARTROZA KOLENA

 

ARTROZA RAMEN

ARTROZA VRETENC

ARTROZA PRSTOV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

artroza kolena

 

artroza hrbtenice

 

artroza kolka

 

artroza prstov